Vize-Pasaport

« Geri Dön

Portekiz Vizesi

*Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
*Şirketin imza sirküleri.
*Şirket faaliyet belgesi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
*Vergi Levhası'nın fotokopisi.
*SSK işe giriş bildirgesi. (Çalışma süresinin altı ayı doldurmaması halinde, SSK işe giriş bildirgesi bir önceki işyerinden temin edilmelidir.) Bildirgelerde SSK'nın onay damgası net bir şekilde görülmelidir.
*Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
*Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Medeni durum ve eşlerle ilgili bilgiler mutlaka belirtilmelidir.)
*2 adet vesikalık fotoğraf.
*Şahsın ev tapusu, banka hesap cüzdanı ve vb. evrakların fotokopileri.
*Yurtdışında geçerli minimum 30.000Euro teminat limitli seyehat sağlık sigortası.(Sigorta poliçesinin fotokopisi yeterlidir.)
*Otel rezervasyon formu.
*Uçak bilet fotokopisi.
*Ortak Schengen vize sistemine dahildir.
*Pasaportta geçerli Schengen vizesi bulunmaması halinde başvuru şahsen gerçekleştirilmelidir.
*Vize başvuru formu Türkçe ve İngilizce'dir.
 

Son Dakika Fırsatları

Delphin Botanik Hotel
Delphin Botanik Hotel
0-11 Yaş Ücretsiz Okurcalar
273.00 TL
'den başlayan fiyatlarla
Mukarnas Spa Resort Hotel
Mukarnas Spa Resort Hotel
0-12 Yaş Ücretsiz
117.80 TL
'den başlayan fiyatlarla
Delphin Deluxe Resort
Delphin Deluxe Resort
0-9 YaşÜcretsiz
307.45 TL
'den başlayan fiyatlarla
Stella Beach Hotel
Stella Beach Hotel
0-12 Yaş Ücretsiz Okurcalar
88.24 TL
'den başlayan fiyatlarla
Ulusoy Aspendos Hotel
Ulusoy Aspendos Hotel
0-11 Yaş Ücretsiz
80.50 TL
'den başlayan fiyatlarla
Justiniano Club Park Conti Hotel
Justiniano Club Park Conti Hotel
0-12 Yaş Ücretsiz
100.49 TL
'den başlayan fiyatlarla
Web Analytics