Vize-Pasaport

« Geri Dön

Küba Vizesi

TURISTIK VIZE IÇIN ISTENEN BELGELER

1- Vize formu
2- Pasaport (6 ay geçerli) (Yeşil pasaportlar vizeden muaftır)
3- Çalışanlar : İşyerinden belge
4- Öğrenciler :Öğrenci belgesi
5- Emekliler: Emekli cüzdanı fotokopisi
6- Yabancılar : İkamet tezkeresi fotokopisi
7- Yabancı pasaport taşıyıp da Türk Kimliğine de sahip olanlar : Türk Kimliğinin fotokopisi

Son Dakika Fırsatları

Delphin Botanik Hotel
Delphin Botanik Hotel
0-11 Yaş Ücretsiz Okurcalar
273.00 TL
'den başlayan fiyatlarla
Mukarnas Spa Resort Hotel
Mukarnas Spa Resort Hotel
0-12 Yaş Ücretsiz
117.80 TL
'den başlayan fiyatlarla
Delphin Deluxe Resort
Delphin Deluxe Resort
0-9 YaşÜcretsiz
307.45 TL
'den başlayan fiyatlarla
Stella Beach Hotel
Stella Beach Hotel
0-12 Yaş Ücretsiz Okurcalar
88.24 TL
'den başlayan fiyatlarla
Ulusoy Aspendos Hotel
Ulusoy Aspendos Hotel
0-11 Yaş Ücretsiz
80.50 TL
'den başlayan fiyatlarla
Justiniano Club Park Conti Hotel
Justiniano Club Park Conti Hotel
0-12 Yaş Ücretsiz
100.49 TL
'den başlayan fiyatlarla
Web Analytics