Vize-Pasaport

« Geri Dön

Bulgaristan Vizesi

-Bulgaristan vizesi için, tüm başvurulur şahsen yapılmaktadır.

-Ticari Vizelerde orjinal davetiye istenmektedir

-Lacivert ve Yeşil Pasaporta Vize Uygulanmaktadır.

-GRI (Hizmet) ve KIRMIZI (Diplomatik) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.

Dikkat Edilecek Hususlar :

Schengen sahasına giren tüm yabancı uyruklular geçerli seyahat sağlık sigortası yaptırmak zorundadırlar.

İşveren olarak vize başvurusu

·         Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğun vize departmanına hitaben yazılmış seyahat

detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe

Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi

·         Vergi Levhasının Fotokopisi

·         İmza Sirküleri Fotokopisi

·         Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi

·         Hesap Cüzdan Fotokopisi

·         Gayrimenkul Tapu Fotokopisi

·         Kredi Kartları Fotokopisi

·         Otel Ve Uçak Rezervasyonları,

·         Ticari Seyahatleriniz İçin gideceğiniz ülkedeki Firmadan Davetiye ( Gideceğiniz ülkeden gönderilen davetiyenin

bir sureti sizde diğerininse konsolosluğun vize departmanında olması gerekmektedir.)

·         2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )

·         Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

·         Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu Çalışan olarak vize başvurusu

·         Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki

görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.

·         Şirketin imza sirküleri

·         Vergi levhasının fotokopisi

·         Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi

·         Ticari sicil gazetesi fotokopisi

·         Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)

·         4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi

·         Son üç aylık bordro fotokopisi

·         Şirketin hesap cüzdan fotokopisi

·         Gayrimenkul tapu fotokopisi

·         Kredi kartları fotokopisi

·         Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,

·         Ticari Seyahatleriniz İçin Gideceğiniz ülkedeki Firmadan Davetiye ( Gideceğiniz ülkeden gönderilen davetiyenin bir

sureti sizde, diğerininse konsolosluğun vize departmanında olması gerekmektedir. )

·         2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )

·         Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

·         Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Ev Hanımı olarak vize başvurusu

·         Konsolosluk vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten    dilekçe

·         Gayrimenkul tapu fotokopisi

·         Hesap cüzdan fotokopisi

·         Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.

·         2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )

·         Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

·         Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

·         Eşinin gideceğiniz ülke için geçerli yada eski vizesi varsa fotokopiler

Öğrenci olarak vize başvurusu

·         Konsolosluk Vize departmanı’na hitaben dilekçe

·         Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi

·         18 yaş dolmamış ise anne ve babadan ülkenin ya seyahat edebilmesi için muvafakat name

·         Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

·         2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )

·         Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

·         Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

·         Anne veya Babanın gideceğiniz ülke için geçerli yada eski vizesi varsa fotokopiler

Emekli olarak Vize başvurusu

·         Konsolosluk vize departmanı’na hitaben dilekçe

·         Emekli cüzdanı fotokopisi

·         Sağlık karnesi fotokopisi

·         Gayrimenkul tapu fotokopisi

·         Banka cüzdan fotokopisi

·         2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )

·         Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

·         Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası 

Son Dakika Fırsatları

Delphin Botanik Hotel
Delphin Botanik Hotel
0-11 Yaş Ücretsiz Okurcalar
273.00 TL
'den başlayan fiyatlarla
Mukarnas Spa Resort Hotel
Mukarnas Spa Resort Hotel
0-12 Yaş Ücretsiz
117.80 TL
'den başlayan fiyatlarla
Delphin Deluxe Resort
Delphin Deluxe Resort
0-9 YaşÜcretsiz
307.45 TL
'den başlayan fiyatlarla
Stella Beach Hotel
Stella Beach Hotel
0-12 Yaş Ücretsiz Okurcalar
88.24 TL
'den başlayan fiyatlarla
Ulusoy Aspendos Hotel
Ulusoy Aspendos Hotel
0-11 Yaş Ücretsiz
80.50 TL
'den başlayan fiyatlarla
Justiniano Club Park Conti Hotel
Justiniano Club Park Conti Hotel
0-12 Yaş Ücretsiz
100.49 TL
'den başlayan fiyatlarla
Web Analytics